Het festivalseizoen is in volle gang! En dus zijn er momenteel toffe feesten te vinden voor iedereen. Of je nu van de country bent, de pop of van hardcore, er is de komende tijd veel te beleven! Wanneer je gaat voor 100% hardcore, dan moet je, natuurlijk, ook zorgen dat je er lekker tussen past door de juiste hardcore kleding te dragen. Nu kan het zomaar zijn dat je je Australian uit 1995 niet écht meer lekker zit. Bestel dan snel een nieuwe via bovenstaande site. Je bent dan alvast klaar voor het volgende hardcorefestival!

Hakken en zagen!

Op wie de jaren ’90 heel bewust heeft beleefd heeft hardcore, met z’n gabbers, “Aussies”, Nike Air Max’s, kaalgeschoren koppies en verbeten gezichten van het dansen (“hakken”) een flinke indruk gemaakt. Het werd zo rond 1995 echt populair en gek genoeg heeft die hype niet heel lang geduurd, maar tot ongeveer 1997. Toch zijn er nog steeds mensen die graag uit hun plaat gaan op hardcoremuziek. En die mensen treffen het dit jaar! Er zijn weer veel hardcorefestivals te vinden en elk van deze festivals is een bezoekje waard.

In welke outfit ga jij naar en hardcorefestival?

Ga je voor “old-skool” en trek je je Aussie uit de kast of bestel je een nieuw exemplaar? Je kunt er ook voor kiezen om mee te gaan in de trends van nu en te gaan voor merken als Kappa, Paul Elstak (ja, de DJ!), Noisekick of Terror? Het kan allemaal! Het is vooral belangrijk dat je kleding kiest waar je je de hele dag in kunt vermaken. Waar je het niet te koud in krijgt en waar je heerlijk in kunt dansen.

Mix & match de verschillende merken

Heb je zin in een broek van het ene merk, een shirt van een ander merk en een jasje van weer een ander merk? Gewoon doen! Het gaat er maar om waar jij je prettig in voelt. Draag dat bomberjack over je trainingspak als jij daar blij van wordt. Laagjes zijn, tijdens een festival, sowieso een goed idee. Trek iets uit als je het te warm krijgt en trek iets aan wanneer je het koud begint te krijgen. Je kunt alle laagjes gemakkelijk en snel online bestellen. Het mooie van zo’n festival is dat iedereen blij en relaxed is. Je hoeft je geen zorgen te maken over dat je spullen worden gejat. De sfeer tijdens een hardcorefestival wordt door geen ander festival geëvenaard!

Wil je er zeker van zijn dat je je tentje weer kunt vinden na een lange dag (en nacht) dansen? Dan is het wel een goed idee om er een speciale hardcorevlag op te bevestigen. Ook die bestel je gewoon via de site.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen