De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je zomergarderobe op orde te brengen. Een van de dingen die niet in je collectie mag ontbreken, is een goede zonnebril. Een zonnebril is niet alleen een heel handige accessoire omdat het je beschermt tegen de zon, een goede bril kan ook heel veel doen voor je uitstraling. Er zijn vandaag de dag tal van zonnebrillen beschikbaar dus er is voor iedereen wel wat wils. Wat heb jij nodig? Kies jij voor een klassiek model of wil je liever een van de nieuwste ontwerpen dragen? Wij zetten de mogelijkheden even voor je op een rijtje om jouw keus een beetje gemakkelijker te maken. 

Wat heeft jouw gezicht nodig? 

Een goede zonnebril kan je outfit geheel maken. Als je niet precies weet wat het beste is voor jouw outfit, hou dan de volgende regel in je achterhoofd. Als je een rond gezicht hebt, is het goed om een hoekige bril te kopen. Andersom geldt ook dat wanneer je een hoekig gezicht hebt, je beter voor een ronde bril kunt gaan. Het heeft namelijk geen zin om te benadrukken wat al heel duidelijk is. Als je met contrasten gaat werken, breng je balans aan in je gezicht. Je kunt bij je aanbieder informeren naar wat het beste is voor jouw gezicht of gewoon eens een aantal brillen proberen. Zo zie je gelijk wat voor jou het meest geschikt is. 

Kies voor goede glazen 

Een zonnebril heeft twee functies: ten eerste is het een fashion statement en ten tweede moet hij je beschermen tegen het felle zonlicht. Dat laatste punt wordt vaak vergeten of onderschat. Niet iedere zonnebril biedt bescherming tegen uv-licht. Daarmee denk je beschermd te zijn, maar in de praktijk kun je schade aan je ogen oplopen. Kies daarom altijd voor goede glazen met goede uv-protectie. Zo weet je zeker dat je ogen niet blootgesteld worden aan te veel uv-licht. Je kunt goede glazen vaak herkennen aan de prijs; hoe goedkoper de bril, hoe nadeliger het is voor je ogen. Het is daarom verstandig om bij een gerenommeerde aanbieder je zonnebril te kopen. 

Wil jij je zonnebril online kopen? 

Als je een zonnebril kopen wilt, hoef je niet meer naar de winkel. Je kunt namelijk gewoon online een zonnebril kopen. Je kunt op de site van de aanbieder aanvinken in welke merken je interesse hebt. Ook kun je aangeven welke kleuren je mooi vindt. Vervolgens krijg je alle opties te zien en is het slechts een kwestie van jouw favoriet aanklikken en bestellen. Je hebt je bril vervolgens snel in huis. Eenvoudiger kan bijna niet.  

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen